KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

Kompetencje Rady Pedagogicznej określa art.70 ustawy Prawo oświatowe z dnia 14 grudnia 2016 (Dz. U. z 2019 r. poz. 1148, 1078, 1287, 1680 i 1681) oraz Regulamin Rady Pedagogicznej Przedszkola Samorządowego Nr 24 z Oddziałami Integracyjnymi im. Misia Uszatka w Piotrkowie Trybunalskim.

W skład Rady Pedagogicznej wchodzą nauczyciele (zatrudnieni na cały lub część etatu) posiadający pełne kwalifikacje do pracy w przedszkolu.

Skład Rady Pedagogicznej w roku szkolnym 2019/2020 (w etatach) z podziałem na poszczególne stopnie awansu zawodowego, na dzień 30.09.2019 roku:

  1. Nauczyciele stażyści: 1 etat
  2. Nauczyciele kontraktowi: 4 etaty
  3. Nauczyciele mianowani: 4 etaty
  4. Nauczyciele dyplomowani: 12 etatów
  5. Profesor oświaty: 0 etatów

W skład Rady Pedagogicznej wchodzą:

  1. dyrektor przedszkola
  2. wychowawcy grup
  3. pedagog przedszkola
  4. logopeda
  5. terapeuta Integracji Sensorycznej
  6. nauczyciele wspomagający
  7. nauczyciel języka angielskiego
  8. nauczyciel religii
Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 24 z oddziałami integracyjnymi im. Misia Uszatka w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Henryka Zawiślak
data: 21-01-2020
wytworzył: Henryka Zawiślak
data: 21-01-2020
data: 21-01-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 21-01-2020 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 949